top of page

Kom je ook gezellig sporten bij  STUUP?
Meld je snel aan!

20231014_121353.jpg

 TEAM STUUP

STUUPSPORT is dé organisatie voor al uw schaats- skeeler- en sportevenementen.

De drijvende kracht achter STUUPSPORT is Ida Janssen. Zij is in 2013 begonnen met STUUPSPORT vanuit enthousiasme voor alles wat met schaatsen, sport en evenementen te maken heeft. 

 

Ze is al vele jaren actief als schaatsinstructeur en organiseert al jaren grote (internationaal) sportevenementen. Haar creatieve brein staat nooit stil, altijd zijn er nieuwe ideeën. Ze is als geen ander in staat om uw evenement, feest, bedrijfsuitje of sportles tot een succes te maken. Dit kan ze natuurlijk niet alleen. Vanaf de start is partner-in-crime Simone de Vries haar rechterhand, samen leggen zij de basis voor het TOP TEAM van TEAM STUUP.

 

Specialiteit van STUUPSPORT zijn de Schaatspret lessen. Deze unieke schaatslessen zijn gericht op kinderen van 3 t/m 14 jaar. STUUPSPORT is de enige organisatie in Thialf die kinderen al op zo'n jonge leeftijd bekend maakt met het ijs. De persoonlijke aandacht, het plezier en de unieke werkwijze maken de Schaatspret lessen tot een fenomeen. Het enthousiasme bij de kinderen is groot en dat is fantastisch om te zien.

STUUPSPORT is in de winter vooral bezig met schaatsen. In het zomerseizoen behoren skeeleren, outdoor evenementen en sportreizen tot ons vaste programma. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden voor programma's en evenementen op maat. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

About

STUUP SHOP

STUUPSPORT

Ida +316 10497925

Email:  info@stuupsport.nl

KANTOORADRES

De Weyert 26
8325 EM Vollenhove

INFORMATIE

KvK: 27449033
BTWnr: NL194714974B01

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
bottom of page