top of page
IMG_5063.jpg

STUUP SCHAATSCLINICS

Kun je het al voor je zien? Je komt met je team aan bij het Thialf Stadion. Met een beetje geluk gaan de mobieltjes even weg en hoor je: “Gaan we hier echt schaatsen? "No way!” “Yes let’s go!” In de kleedkamers hoor je de geluiden van het ijs al. Warm aankleden, helm op, mobieltjes in de tas (selfies na afloop) en dan ga je het stadion binnen. Wow! De enthousiaste trainers van STUUPSPORT ontvangen jullie met een gulle lach. Ze maken op hun gemak contact en voelen aan wat nodig is om de aandacht erbij te krijgen. Dan gaan de ‘ijzers’ aan en is het tijd om ieders unieke schaatstalenten te ontdekken.    
 

FOCUS, FUN EN… ICE BIKES?

Geef je team een extra boost met de schaatsworkshops van STUUPSPORT. De energie in het Thialf Stadion geeft al impact… en dan moet het beste nog komen! Met schaatsen maak je je hoofd leeg, ontdek je focus en zet je zintuigen op scherp. Ongeacht je niveau. Bovendien weten onze ervaren (jeugd)trainers ook jongeren met weinig zelfvertrouwen hun grenzen te laten verleggen. Door ze op een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd uitdagende manier op het ijs te begeleiden, kunnen ze zich flink uitleven en elkaar tegelijkertijd helpen. Al trainend ontdekken dat schaatsen en schateren prima samen gaan. Zeker als je ook onze Ice Bikes uitprobeert! Als de basistechnieken zijn geland en de workshop naar meer smaakt, knallen we jullie favoriete nummers door de speakers. Maak je klaar voor de wedstrijd of moedig je teamgenoten aan. De mobieltjes mogen er weer bij, want zo’n dag wil je natuurlijk wel delen.
 

STUUP-PAKKET
Waarom wachten tot het kwik daalt? STUUPSPORT biedt leerlingen op middelbaar onderwijs schaatsworkshops op maat:
 
- 1 Trainer per 6 à 8 personen
- Duur: 60 – 120  minuten
- Laag instapniveau, iedereen zijn eigen uitdaging
- Unieke leermethodiek (die je zelfs tijdens je eigen lessen kunt inzetten)
- Gave locatie, gezellige, warme sfeer

- Extra optie: Icebyks


ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR?

Wil je graag een offerte op maat? Heb je nog vragen? Of zijn er speciale wensen of behoeften (ook in geval van een blessure of beperking)? Wij streven ernaar dat iedereen mee kan doen, dus neem gerust contact met ons op. Met onze denkkracht en daadkracht maken we elke schaatsclinic tot een feestelijk succes!

 

Neem snel contact met ons op, dan kan de voorpret zo snel mogelijk beginnen!

Groet, TEAM STUUP
 

bottom of page