top of page

STUUP RACE

Doen jullie ook mee met de gaafste afsluiting van het SCHAATSSEIZOEN?

Een feestje dat is de STUUP RACE! Voor alle kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar. Lid van STUUP of niet het maakt helemaal niet uit, alle kinderen mogen meedoen!  Lekker Racen tegen -en met je leeftijdgenootjes. Deze Race bestaat uit 100 – 200 – 300 meters en Mass-start. Op basis van leeftijd worden deelnemers voor twee afstanden ingedeeld. Maar let op het is geen gewone race. Het kan best zijn dat je met 3, 4 of 6 leeftijdgenootjes tegelijk start. Heel veel spektakel dus, maar vooral heel veel plezier.

Wij verliezen de kinderen natuurlijk niet uit het oog. Ze worden van begin tot het einde van de STUUPRACE begeleid door instructeurs en vrijwilligers. Tussen de twee races door krijgen ze drinken en wat lekkers. Na het RACEN ontvangen alle helden een gave GROTE medaille en staan ze met z'n allen op de hoogste trede van het erepodium. Dat is de bedoeling van deze STUUPRACE 2023! 

Wat het nog bijzonderder maakt is dat iedereen weer mag komen kijken, ouders, opa en oma's, ooms en tantes, vriendjes en vriendinnetjes.

HOE GAAF IS DAT!

Het belooft een fantastische dag te worden. Doen jullie ook gezellig mee?

                                               

         STUUPRACE 2024:

  • Zaterdag 16 maart 2024

  • Leeftijd: 3 t/m 12 jaar

  • Inschrijfgeld: € 20,00

  • Locatie: Thialf Heerenveen

  • Racen op de 400m baan

  • Samen en tegelijk met je leeftijdgenootjes en/of vriendjes en vriendinnetjes

bottom of page